Docent account profile for crop.hilde_72

Hilde Crop
Vijvestraat 84
8720 Wakken , West-Vlaanderen
België
Telefoonnummer: 0485442484
West-Vlaanderen BE
Opleidingscentrum: 
Kinderyogadocent sinds: 
17 apr 2010
Happy-Yoga

Een zotte doze, levensgenieter, verliefd op elke kleine bloem, iedere mooie lach en grote gelover in positiviteit. 
Lievelings habitat: bij kinderen en grote mensen met een kinderhart = ontdeugend, liefdevol, verwonderend,aanwezig,speels,eerlijk....

Vele jaren heb ik gewerkt als opvoedster bij volwassen mensen met een mentale beperking. Sinds maart 2017 ben ik volledig uit dit werkveld gestapt om voltijds te gaan werken als zelfstandig yogadocente en masseur. 
Ik vind het heerlijk om met kinderen en volwassen mensen samen de voetjes te voelen op onze mooie aarde, even stil te mogen staan en te mogen voelen dat geluk in kleine momenten kan zitten, dat we leven dankzij onze adem, ons hartje zonder dat we er zelf iets hoeven voor te doen, dankbaar mogen zijn, samen gewoonweg genieten. 

Ik ben dan ook eigenaar van Happy Yoga, niet zomaar omdat ik vind dat iedereen happy zou moeten zijn, maar omdat ik nog nooit iemand zag buiten gaan na een yogales zonder een glimlach, lach of zachter geworden gezicht. Dit is wat mij geraakt heeft in yoga en ook al zocht ik nog zo hard om een mooie Sanskriet naam te vinden of een andere mooi klinkende naam, Happy Yoga is het gewoonweg.

En dan is er nog één groot deel van mijn hart dat uitgaat naar de Special Child Yoga volgens de Sonia Sumar methode. En mijn grootste droom is dat dit ook in België meer en meer een plaatsje mag krijgen. Het is een Yogatherapie die bijna letterlijk wonderen kan verrichten en volledig gericht is naar kinderen en volwassenen met meervoudige beperkingen. Sinds november ben ik hierin ook Yoga docente samen met YogaLena en Rose Claeys. Samen slaan we de handen in elkaar om deze droom waar te maken.

Met dit alles hoop ik nog vele jaren door te mogen gaan gewoonweg omdat ik graag leef ;-)