Docent account profile for info_110

Miet Joris
Halmaalweg, 156
3800 Sint-Truiden , Limburg
België
Telefoonnummer: +32478761520
Limburg BE
Opleidingscentrum: 
Kinderyogadocent sinds: 
2 feb 2015
Happiness Kinderyoga

In de eerste plaats ben ik de trotse moeder van 2 knappe dochters, Moon en Trix.

Daarnaast ontferm ik me al enkele jaren met veel passie over mijn leerlingen. Ik ben orthopedagoog van opleiding en heb daardoor op professioneel vlak al heel wat ervaring opgedaan met kinderen met bijzondere kwaliteiten. Die beleving wou ik graag doortrekken op een ander terrein: yoga.

Yoga is niet meer weg te denken uit mijn leven. Aanvankelijk was ik gebeten door de Dru yoga-microbe, maar de laatste jaren haal ik mijn energie uit een meer dynamische yogastijl die gebaseerd is op Anusara/Alignment yoga. Ik behaalde de certificaten Holistische Kinderyoga en Holistische Tieneryoga aan het Holistisch Opleiding- en Kindercentrum Arterre. Ik volgde een opleiding baby- en dreumesyoga bij de Jip & Jan Academie onder leiding van Helen Purperhart in Nederland, waar ik bovendien de opleidingen Combatyoga, Wiebelyoga en Kundalini yoga voor kinderen volgde.

Met deze basis organiseer ik met Happiness Kinderyoga lessen kinderyoga (van baby tot tiener), maar ook wobbelyoga, ouder-kindyoga en massageworskhops voor ouders en kinderen. Je kan onze lessen vinden in Sint-Truiden, Zoutleeuw, Hasselt en Diepenbeek maar we organiseren regelmatig workshops in andere steden in Limburg en Vlaams-Brabant. Mijn lessen zijn speels en soms een beetje ondeugend maar laat dat nu net zijn wat de kinderyoga bij Happiness Kinderyoga zo leuk maakt. Ook de Theekransjes die ik op maandelijkse basis organiseer voor kinderen zijn een zalig moment van helemaal ontspannen en even gewoon gezellig ZIJN.

Sinds kort ben ik er ook in geslaagd om mijn expertise en ervaringen als orthopedagoog en als kinderyogadocent te bundelen onder Studio Tevree, een opleidingscentrum voor kinderen, ouders, kinderyogadocenten, kindercoaches en andere geïnteresseerden.