Docent account profile for Jezelfje

Heidi Van Nieuwenhove
Ringlaan, 119
9470 denderleeuw , Oost-Vlaanderen
België
Telefoonnummer: 0473665669
Oost-Vlaanderen BE
Opleidingscentrum: 
Kinderyogadocent sinds: 
9 nov 2016
kinderyoga Jezelfje
Iedereen is anders en dat is oké. Je mag jezelf zijn !

Op dertigjarige leeftijd raapte ik al mijn moed bij elkaar om een punt te zetten achter het bedrijfsleven en koers te varen naar de sociale sector. Ik was zwanger van Emma toen ik mijn studies psychologie voltooide. Ze was 8 maanden jong toen ik aan de slag kon bij revalidatiecentrum De Hert vzw voor kinderen met ontwikkelingsproblemen. Toen ze 5 jaar was, ontdekten we samen ouder-kindyoga bij Via Promessa. Die weg leidde me naar Amba-Amba, waar ik een emotionele reis beleefde en die me in 2016 thuis bracht. Letterlijk en figuurlijk. Sinds dan geef ik op woensdag kinderyoga en ouder-kindyoga bij me thuis op zolder, in kleine groepjes (max. 8 matjes). Ik hecht veel belang aan knusheid en het creëren van een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

In de yogalesjes verweef ik wat ik op mijn pad tegenkom: Mindfulness, Sherborne en ervaringen die ik opdoe in het centrum en thuis met Emma.

En het pad loopt verder… allicht zal ik nog iets doen met de massagecursus voor kinderen die ik volgde (Helen Lodder) en de opleiding ‘yoga for the special child’ (Sonia Sumar).

Ik ben heel dankbaar… voor al die avonturen én voor het bestaan van de kinderyogaliga, het netwerk dat ons samen brengt.

 

www.jezelfje.be