Kinderyogaliga-Team

Kinderyogadocent Anniek Clibouw Oostende

Anniek Clibouw

Straalt bij het geven van kansen aan kinderen waarbij ze zichzelf mogen zijn, geniet om samen op weg te gaan met het kind, bruggenbouwer, stille helper en momentgenieter maar ook liefdevol kinderyogadocent, kinder- en jongerencoach, kindertalentenfluisteraar en gepassioneerd door kindertheater.

Bestuurslid - kinderyogadocent en volwassen yogadocent - oprichtster yogabalanza - maar ook diëtiste, verpleegkunde, diabetes-educator en professional organizer.

Chantal Cornette

Bestuurslid - oprichtster Yogabalanza kinderyoga en volwassen yoga - ook diëtiste, verpleegkundige, diabetes-educator en professional organizer.

Filip Dewaele

Filip Dewaele

Mentor bij Kinderyogaliga vzw, Coördinator en zielsgenoot van amba-amba, coach bij De Reisgenoot, teamcoördinator bij Aquafin, klank en gevoelskunstenaar bij fleepp. Sterktes: visie en strategie ontwikkeling, planning, coördinatie, projectmanagement, coaching, beelddenker, inspireren, creativiteit, creatieve duizendpoot, fixer,...

Hilde Crop

Enthousiaste creatieve bij met als motto ' yoga is voor iedereen!'. En dit probeer ik waar te maken als kinder-, tiener-, volwassen- hathayoga docente. Yoga op en met de stoel en als Special Child Yoga docente volgens de Sonia Sumar Methode®. Daarnaast hou ik van mensen verwennen met een heerlijke HappyHilde ontspanningsmassage of zorgmassage.

Yoga Lena

Lena De Groote

Voorzitter - Yoga for the special child - Hatha Yoga - Baby/Peuter/Kleuter/Tiener Yoga - Wobbelyoga - Kindermassage

Vanessa Demeulemeester

bestuurslid - geraakt door de weldaad van kinderyoga - houdt van Filip en haar kinderen Rune en Mo kinderyogadocente - docent voor Eekhoutacademy - Pedic en K+groep - oprichtster/ docent van de amba-amba kinderyoga-opleiding sinds 2008